top of page

Kirsty & Joeri

"Stéphanie en haar vader hebben onze mooiste dag van ons leven prachtig vastgelegd op beeld. Ze hebben zoveel mooie herinneringen gemaakt voor ons, vooral de vraag wat ik had om dit te doen van mijn papa ♡☆

Ik ben ze dan ook enorm dankbaar dat ik dit met een lach op mijn gezicht elke dag opnieuw terug kan bekijken. We hebben prachtige foto's en een foto album van deze prachtige dag.

Ik raad iedereen aan om bij hun je trouwfoto's te laten maken!!

Nog eens een dikke dank je wel ♡

1 woord TOP!!"

2Y5A1976.jpg
C99A1623.jpg
Valerie & Yannick

"Toen wij trouwde was ik van één ding zeker.

Stéphanie ging onze fotograaf worden en ja hoor.

She did it! Samen met haar lieve papa hebben zij onze hoogdag vastgelegd op beeld. Geen seconde spijt van gehad. Jullie zijn toppers!"

Valerie & Jeroen

"Stéphanie en haar papa zijn beide super goed in hun vak en werken ook enorm goed samen. Ze maken echt zeer mooie foto's en zijn absoluut een aanrader! Al van bij het eerste gesprek voelde we ons beide op ons gemak bij hen.

Ik kijk nog steeds met heel veel liefde en plezier terug naar de foto's! Ze zijn echt prachtig! Achteraf kregen we nog een super mooi fotoalbum, wat een enorm mooi aandenken is.

Ik raad Stéphanie ten zeerste aan als trouwfotograaf, ze is professioneel, niet opdringerig of te aanwezig en heeft toch steeds van alles foto's."

2Y5A8308.jpg
ELINE&SANDER
Eline & Sander

"Dank je Stéphanie voor de prachtige trouwfoto’s!

Wij hadden een bepaalde stijl voor ogen en deze hebben jullie heel goed kunnen realiseren! We zijn helemaal verliefd op onze foto’s en leven ons weer helemaal in in onze dag als we er naar kijken! Top!."

Naomi & Ryan

"Super kwaliteit van foto's en zeer

professioneel afgehandeld!"

2J5A9834.jpg
KELLY&DAVID
Kelly & David

"Super fotograaf!

Maakt prachtige foto's.

Zeker een aanrader!!!!!"

Michelle & Alex

"Ik raad Stephanie zeker en vast aan als je jouw trouwdag nooit meer wil vergeten! 
De foto’s wat zij maakt zijn één voor één prachtig! 
Je mag met eigen ideeën afkomen, maar ze geeft ook haar eigen inbreng wat natuurlijk handig is als je nog nooit professionele foto’s hebt laten maken.
We zijn al 2 jaar getrouwd en nog steeds kijk ik elke dag heel gelukkig naar ons prachtig trouwalbum wat ook Stephanie voor ons heeft gerealiseerd.
10/10 voor deze top fotografe wat haar vak met passie doet!"

MICHELLE&ALEX
bottom of page